3 ideeën voor leuke cadeaus

Is er binnenkort een vriend(in) van je jarig, maar weet je niet wat je dit jaar weer cadeau moet geven? Laat je dan inspireren door dit artikel. In dit artikel lees je 3 leuke persoonlijke cadeaus die je kunt geven. 

Laat iets bedrukken

Er is steeds meer mogelijk met bedrukken van producten. Vroeger werd vooral kleding bedrukt, maar tegenwoordig kun je dit ook doen op bijvoorbeeld bidons, dekentjes en kussentjes. Je kunt zelf kussentjes in de vorm van iemand laten maken. Hierdoor is het echt een persoonlijk cadeau. Lijkt het bedrukken van een product je leuk? Kijk dan eens op de website van super-snel. Hier kun je voordeliger verschillende producten bedrukken, zoals kleding en bidons bedrukken. Daarnaast vind je er veel andere producten zoals outdoor artikelen, huisdieraccessoires, paraplu’s en spellen.

Geef een workshop cadeau

Een workshop cadeau geven is erg leuk. Het is niet alleen leuk om een workshop te doen, maar ook leerzaam. Geef wel een workshop cadeau van een activiteit dat je vriend(in) leuk vindt om te doen. Leuke workshops zijn bijvoorbeeld een workshop parfum maken, koken of schilderen. Voor vrouwen is een cursus make-up ook een leuk idee. Is het cadeau voor je partner? Dan is een workshop dansen ook erg leuk om samen te doen. Door samen te dansen leren jullie elkaar nog beter kennen en beter aanvoelen. Als de workshop bevalt kun je aansluitend een cursus volgen of andere workshops dansen volgen. Met dansen ben je namelijk nooit uitgeleerd. Er is altijd een nieuwe dansstijl om uit te proberen. Hebben jullie geen ritme? Dan is een workshop massage een leuk en ontspannen alternatief. 

Ga een dagje erop uit

Een ervaring cadeau geven is altijd leuk. Houd je vriend(in) van spanning? Geef dan een dagje pretpark cadeau, zoals Walibi, de Efteling of Duinrell. Je kunt ook een dagje pretpark cadeau geven in het buitenland. Leuke pretparken zijn bijvoorbeeld Phantasialand, Walibi België en Movie park Germany. Als je vriend(in) gek op dieren is, is een dagje naar een dierentuin een leuk idee. Geef bijvoorbeeld tickets cadeau voor Artis, AquaZoo of Dierenpark Amersfoort. Bij sommige dierentuinen kun je ook een tijgerworkshop doen, zoals in Hoenderloo. Tijdens deze workshop leer je alles over tijgers en andere katachtige roofdieren. De opbrengst van de workshop gaat naar het goede doel Stichting Leeuw. 

 

Weet je echt niet wat je cadeau moet geven? Geef dan een cadeaubon cadeau. Je kunt een cadeaubon met vrije keuze cadeau geven of een cadeaubon voor bijvoorbeeld een stedentrip, diner of een lunch.

Vergelijkbare berichten