Welk merk zonnebril moet ik kiezen?

Het kan erg lastig zijn om een keuze te maken over welke zonnebril je nou precies gaat kopen. Je wilt natuurlijk een bril die goed bij jouw kledingstijl past, fijn zit en natuurlijk ook goed beschermd tegen de zon. De reden waarom het zo lastig kan zijn om een keuze te maken komt doordat er enorm veel aanbod is in zonnebrillen. Je hebt erg veel verschillende merken, modellen en types. In deze tekst lees je meer over een aantal merken en wat de eigenschappen zijn van deze zonnebrillen. 

Een zonnebril van Gucci 

Een zonnebril van Gucci kan erg mooi zijn. Deze brillen zijn vaak erg populair en hebben vaak een aanbod van speciale brillen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om een unieke bril te kopen die bij jouw kledingstijl past en waar niet iedereen mee loopt. Je wilt namelijk niet om de minuut iemand zien lopen die precies dezelfde bril draagt, dit maakt het namelijk toch wat minder uniek. Een Gucci zonnebril staat erom dat deze elegant, onconventioneel, absoluut, herkenbaar en oversized is. Gucci blijft dan ook jaarlijks met nieuwe modellen komen en zijn erg creatief bezig. Gucci is een merk dat oorspronkelijk uit Italië komt. Het bedrijf werd opgericht in 1921 door Guccio Gucci in Florence. Onder leiding van zijn zoon werd Gucci wereldwijd een succesvol merk dat zich tot op heden alleen maar aan het uitbreiden is. Houd jij er dus van om een creatieve en speciale bril te dragen? Dan is een bril ban Gucci zeker iets voor jou. De prijs van een Gucci zonnebril begint bij 200 euro en kan oplopen tot zo’n 1200 euro. Dit is afhankelijk van jouw wensen, het montuur en het type glas waar je voor kiest. 

Een zonnebril van Ray-Ban 

Een van de meest gedragen en bekendste zonnebrillen, zijn de brillen van Ray-Ban. Het merk Ray-Ban is dan ook al erg lang op de markt en is dan ook niet meer weg te denken. Ray-Ban is voor het eerst op de markt gebracht in 1936. Dit is gebeurd doordat Bausch en Lomb een verzoek kreeg van de Amerikaanse luchtmacht om een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Dit ontwerp werd het Aviator model dat een jaar later ook voor het publiek werd aangeboden. Deze brillen zijn tot op heden nog erg populair en worden dan ook veel gedragen. De reden dat Ray-Ban zoveel gedragen wordt komt doordat deze een ruim aanbod heeft, erg fijne modellen aanbiedt en dit allemaal kan aanbieden voor een degelijke prijs.

Vergelijkbare berichten